Jornada Compra Pública a BCN

28/09/2013 - 11:02 | VSF Justicia Alimentaria Global
#encatalà: Un dels eixos principals de treball de VSF Jústicia Alimentària Global és la promoció dels mercats alimentaris locals, de circuit curt, i basats en l'agricultura i la ramaderia familiar.

Uns mercats locals que, en la nostra opinió, signifiquen un model alimentari que té grans avantatges socials, ambientals i econòmiques. Les administracions públiques poden impulsar aquest tipus de mercats de diferents maneres però una de les més importants és quan actuen com a compradores d'aliments i serveis de restauració. La compra pública alimentaria pot esdevenir una important eina de desenvolupament dels mercats alimentaris de proximitat a Catalunya.

Per parlar de tot plegat hem organitzat una Jornada el dia 3 d´Octubre a Barcelona i ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presencia. En ella presentarem l´estudi que hem elaborat i intervindran diferents actors importants com l'administració o el sector educatiu (un dels principals usuaris de la compra pública d'aliments), i ens mostraran  experiències locals i internacionals relacionades amb el desenvolupament rural basat en la compra pública i la restauració col.lectiva de proximitat.

us convidem a descarregar el programa de la jornada i realitzar les vostres inscripcions!

 

#encastellano: Uno de los principales ejes de trabajo de VSF es la promoción de los mercados alimentarios locales, de circuito corto, y basados ​​en la agricultura y la ganadería familiar, unos mercados locales que significan un modelo alimentario que tiene grandes ventajas sociales, ambientales y económicas.

Las administraciones públicas pueden impulsar este tipo de mercados de diferentes maneras pero una de las más importantes es cuando actúan como compradoras de alimentos y servicios de restauración. La compra pública alimentaria puede convertirse en una importante herramienta de desarrollo de los mercados alimentarios de proximidad en Catalunya.

Para hablar de todo ello hemos organizado una Jornada el día 3 de Octubre, en ella presentaremos el estudio que hemos elaborado e intervendrán diferentes actores como la administración o el sector educativo (uno de los principales usuarios de la compra pública de alimentos ), y nos mostrarán experiencias locales e internacionales relacionadas con el desarrollo rural basado en la compra pública y la restauración colectiva de proximidad.

Os invitamos a descargar el programa de la jornada, y formalizar vuestras incripciones!

 

También podeís descargar los informes presentados en la jornada: